HB týdeník, aneb očima prezidentky

týden 6. - 12.4.

Strašný….člověk tu sedí a chce plánovat, ale plánovat bohužel není možné nic.

 Máme za sebou Velikonoce. U nás v rodině se moc dramaticky neprožívají a já je vnímám jako dlouhé volno spojené s nesmyslným řezáním ženských. A ideálně prožité někde na turnaji. Letos ovšem Velikonoce proběhly v duchu programu několika uplynulých víkendů…snídaně, pohrát si s Matesem, sledovat zvířátka v televizi, uvařit, oběd, vycházka ven a já s Matesem na balóně, kávička, večeře, zacvičit si a spát. Nicméně jsem se hecla a když nebylo droždí na bochánek, nasbírala Kateřina sedmikrásky a udělala jsem alespoň velikonoční nádivku :-).  Teď mě čeká „pracovní“ týden a pak hodně podobný víkend :-). Naštěstí na víkend jezdí děti, tak tu nezblbnu sama.

Takže k basketu. Do konce dubna budeme fungovat jako doposud – budete dostávat individuální plán mailem a opět doplněný dalšími zpestřeními. Ta bohužel řada hráček ignoruje….omlouvá vás, že máte moc věcí do školy, ale zase dámy….dá se to poslat později, třeba jen něco apod. Totální ignorace mě trošku u některých udivuje a každopádně je velkým zklamáním. Naštěstí alespoň sportujete a díky za videa, chválím !!!!

Dle ověřených zdrojů by se mělo 20.4. rozhodnout, zda ještě letos půjdete do školy. S tím je spojeno otevření sportovišť, smysluplné trénování a případné další akce.

Plánovat tedy nemůžeme vůbec nic, ale i my můžeme mít jakýsi scénář, který se podle vývoje bude upravovat.

Od začátku května bych ráda začala trénovat !!!!! Moje představa je 2x týdně, venku a velikosti skupin dle počtu, který bude povolen, s rouškami. Tak s tím tak trošku počítejte a koncem dubna vše upřesníme.

Čím dál tím větší otazník se houpe na letošními Beznadějemi. Určitě nás bude víc jak 100 osob a nepředpokládám, že na konci června bude povoleno shromáždění takového počtu lidí. Takže do nabitého kalendáře si k 20.6. udělejte pár ?????  :-(

 

Sdílet