HB týdeník, aneb očima prezidentky

víkend 9.+ 10.10. a smutné porážky

Během uplynulého víkendu svoji soutěž zahájily ženy v krajském přeboru a U12 v PP. Poslední, kdo ještě nevstoupil do soutěží, jsou U11, které to čeká tento víkend. Tak uvidíme, jak hodně velkou roli sehrají karantény, které doplňují nemocné a zraněné a tak neustále ve všech soutěžích nastupujeme nekompletní (jen teď od neděle večer mám 2 nové případy karantény). A bohužel je to hodně znát na výsledcích….psát pořád, jak se nedařilo, mě ani trošku netěší….

V týdnu se dohrávalo utkání ŽL U15, kdy náš nekompletní tým narazil na Tygry. Do půlky plichta, pak jsme se rozložily, propadaly v obraně, byly pomalé, „zmatené“, zbytečně chybovaly. Bylo vidět, že rok v tělocvičně chybí našim hráčkám.

Doma hrály oba ženské týmy. V II.lize oslabený tým odehrál tvrdé utkání proti zkušeným hráčkám UP Olomouc – nejprve nám soupeř utekl, holky skvěle dotáhly na minus 1b, ale závěr opět patřil soupeři. V neděli děvčata nastoupila proti favoritu soutěže – Krnovu a odehrála skvělé utkání, které bylo dotaženo do prodloužení. Zde nás bohužel poškodil výrok rozhodčí a holky smutně odcházely s 2bodovou porážkou. Poprvé jsme zasáhly i do soutěže krajského přeboru středních Čech a hned proti partnerskému Kladnu, kterému se podařilo znovu po letech sestavit skvělý tým žen. Bylo to takové milé setkání lidí, kteří se znají dlouho, hodně toho společně prožili a všichni si šli užít zápas. A to tak opravdu bylo. Na obou stranách se hrálo s chutí, žádné stresy, jediné, co mrzelo nás, byla těsná porážka. Nicméně pro mě obrovská radost, že na palubovku opět našly cestu některé odchovankyně.

Petr s DL U17 vyrazil na západ a přivezl dvě porážky. Jak z Plzně, tak z Klatov a je pomalu na čase se zamyslet – soutěže DL jsou soutěže, které mají svoji váhu a je třeba k tomu tak i přistoupit.

V EL U17 měl Márty a jeho holky bilanci 1:1. V sobotu děvčata pokořila magickou stovku, když porazila oslabený Trutnov. V neděli nestačila na rychlejší Hradec, když se na naší straně střídaly lepší a horší úseky hry.

Kateřina v ŽL U14 narazila na Tygry a soudě dle jejího hodnocení, moc veselé utkání (pro naše barvy) to asi nebylo.

Já byla pořadatelem turnaje PP U12, který ale během týdne doznal významné změny – Nusle z důvodu karantény nemohly nastoupit a tak se hrálo pouze v sobotu. Já za to byla upřímně rada, protože naše družstvo se nachází v rozkladu – zranění, nemoce, karantény. Byla jsem ráda, že jsme nastoupily v 10ti. Nebudeme si nic nalhávat, v daném složení naše šance na úspěch byly nulové, což se plně ukázalo s týmem Tygrů. Hráčky mě nejvíce zklamaly svým nasazením….nejvíce a opravdu hodně….To se naštěstí zlepšilo v utkání proti Kralupům (ovšem tým U11) a tak jsme uhrály víkend 1:1.

O víkendu nás čeká „lichý“ víkend, tedy v pátek tréninky:

15,00 – 16,00hod hráčky nominované na U11

15,45 – 17,00hod všechny 09+10

U15 podle nominace, stejně tak jako U19

Po XY….pokud hráčka není nominovaná na víkend, jde na trénink s „B“ týmem !!!!! Naše tréninková docházka v pátek je stále špatně chápána !!!!!

 

Pár organizačních věcí:

  • výše příspěvků a jejich splatnost bude všem zaslána mailem a to zhruba během týdne
  • zdravotní prohlídka - připomínám všem, že je nutné zajistit a předat kopii zprávy a doklad o platbě !!!
  • během Vánoc budeme trénovat - pouze žactvo a dorost. Kategorie U15 se zúčastní prestižního turnaje v Praze !!!!
  • 27. - 29.12. budeme  spolupořádat turnaj a potřebuji hráčky, které zajistí stolek (materiální i finanční odměna)
  • připomínám tréninky během podzimních prázdnin !!! 

 

Sdílet