HB týdeník, aneb očima prezidentky

závěr soustředění, vstup do sezóny

Ještě než přišel úplný konec soustředění, hráčky si prohlédly stříbrnou medaili z Mistrovství Evropy U20 a udělaly si společnou fotku s její držitelkou, hráčkou HB Káčou Vejvodovou - Vejvinou.

Poslední den na soustředění byl opravdu dost pestrý. Dopo jsme upravili trénink podle počasí a odpo doufali, že nebude pršet a soustředění zakončíme výběhem za barák. Nepršelo a tak jsme vyrazili. Ovšem počasí nás opět zaskočilo – bylo šílené vedro. Přežili jsme, sbalili a přesouvali se dolu, kde jsme čekali na autobus. Jenže to už se začala obloha zatahovat a začala bouřka. My pochopitelně v pantoflích a tričkách. Přišel déšť a pan vrátný nás pustil sklepem, abychom cestou k busu nezmokli. Nasedáme a za stálého deště frčíme domů. Dvoupatrový bus byl super a ještě jednou díky pí.Vejvodové, že nám pomohla zajistit dopravu. Pro mě si původně měla přijet Káča, měla odvést mě, mých 6 zavazadel a hromady vybavení, které tam byly. Jenže Natálce rostou zuby, měla horečky a tak změna plánu. Část vybavení odvezla den předem Buřka a zbytek se podařilo narvat do Báry auta. Cestou ale Bára volala, že má poruchu, že auto kleklo a stojí. A že ji táta odtáhne na Zličín, tam věci vyložíme, ale mě ať někdo odveze. To zajistila Vejvina. Záhy volá Bára, že odtah rovnou domů, takže věci převezeme v sobotu. Odvolávám Mártyho, ať na Zličín nejede a domlouvám s Káčou sobotní převoz. Na Zličín dojíždíme za vydatného deště a parkoviště je plné deštníků. Zůstala jen pár minut Eva a my s Vejvinou. To už jsme byly úplně promočené. Pí.Vejvodová přijela poslední a ještě měla plné auto. Takže narvat tam mých 6 tašek, Káči kufr, nás dvě….no, Vejvina seděla vzadu a vůbec ji nebylo vidět přes moje tašky s polštáři, podsedáky, WC pro lazary apod.

Soustředění proběhlo bez větších zdravotních komplikací, bez většího brekotu, holky makaly a doufám, že se všem líbilo a se všemi potkáme v září a vyrazíme společně do sezóny. A přeji nám všem, aby proběhla bez zranění a byla úspěšná. Děkuji všem trenérům a trenérkám, kteří odvedli skvělou práci, i když někdy to není jednoduché :-).

V Praze celý týden trénují starší hráčky. Po volném víkendu pokračují tréninky, přidávají se U14, CL U19 a KP ženy.

Sezóna začíná….

  • Pro kategorii minižactva (U13 = 2010+2011; U12 = 2011+12; U11 = 2012+13; U10 = 2013+14) začínají tréninky od čtvrtka 1.9.
  • Rozpis tréninků – jmenovitě upřesněn, najdete na webu, kontakty, jak trénujeme.
  • Pohyblivé jsou pátky, pro mladší hráčky bude vždy pátek upřesněn v HB týdeníku. Ten je třeba každé pondělí pročíst a zjistit tak další případné informace. Vše už bude jen na webu, pouze interní věci budu posílat mailem.
  • Nyní nás čekají přípravné turnaje. A opět apeluji a prosím rodiče mladších – nových hráček. Je třeba, aby se holky zúčastnily. Pokud se rozhodly, že chtějí dělat basket, je třeba chodit na všechny tréninky (pokud něco nejde z důvodu rozvrhu, najdeme náhradní termín) a na všechny zápasy. Aby naše dřina měla smysl – trénujeme kvůli zápasům a ty chceme vyhrávat. A prosím není to kroužek, chceme to brát vážně. A „zblbnout“ musíme jak hráčky, tak rodiče.
  • Během 2 – 3 dnů bude mít každá hráčka na webu svoji fotku. Pokud půjdete do sekce pro fanoušky – staň se patronem, najdete tam všechny hráčky. U každé je pak napsáno, jaké letos bude hrát soutěže. Pak si najděte týmy, kategorie, soutěže – najdete jak soupisky (hráčky, které soutěž hrají), ale i termíny zápasů. Takže již nyní si můžete všechny termíny dát do kalendáře a kdybych za holky mohla poprosit….aby se jimi tak trošku řídil program rodiny, aby mohly holky hrát.
  • čtvrtky během září a října - U11 (2012+13) Zličín 16,00 - 17,30hod a od listopadu do dubna 15,45 - 17,00hod

 Pokud by někdo z nových hráček chtěl více cestou rekreačního basketu, pište a najdeme řešení. 

 PÁTEK 2.9.

Na turnaj odjíždí 3 týmy; trénink mají pouze 2010+11 a to na Radlicích, 18,00 – 19,30hod

Sdílet