HB týdeník, aneb očima prezidentky

Beznaděje, konec sezóny 

Sezóna 2023/24 byla definitivně uzavřena na rozlučce, která proběhla v sobotu.

Tentokráte do programu byly zařazeny i soutěže, kde své síly a šikovnost poměřily smíšené týmy holek a rodičů. Byla to premiéra a myslím, že to bylo fajn. Pak přišel tradiční turnaj Beznadějí, kde proti sobě nastoupily 2 týmy rodičů a tým trenérů. Trnula jsem, zda se letos akce obejde bez zranění, ale 3minuty před koncem k úrazu došlo. Dle slov přítomné klubové fyzioterapeutky zranění nebylo velké a přejeme p.Sankovi brzké uzdravení. Fotky budou během týdne na rajčeti a zase jsem zapomněla udělat společné....ach jo, jak tam není Kateřina....

V letošní sezóně si hráčky mezi sebou volily hecíře týmu. Opět mě trošku rozběsnila „aktivita“ hlasování....do háje, to je to tak těžké – dostanu výzvu, odpověď trvá 2minuty a pošlu zpět....  Hrdou roli hecíře získaly Vaňous, Runtschík, Urbina, Urxina, Vilma, Vančur, Šestka a Horyna. Cenu nejlepších střelců – počítáno na průměr si pak odnesly Pavouk, Šafrán, Pila, Pozňa, Vilma, Lili, Štika a Sašena.

2014 byly předány dodatečně zlaté medaile za vítězství na turnaji Plyšákov.

Každý rok přinese nějakou černou kaňku, většinou v podobě odchodu některé z hráček, který ve většině případů pramení z nespokojenosti rodiče. I letos tomu tak bylo a to v případě hráček roč.2011. Nedá se nic dělat, život jde dál a já jsem moc ráda, že jsme si pak společně s většinou poseděli, pokecali a těch spokojených bylo výrazně více.  

Letošní sezóna se zapíše mezi ty naše nejúspěšnější. Čtyři účasti na MČR jsme proměnili ve čtyři medaile a náš dorost a minižactvo je nejlepší z pražských celků. Moje sbírka sítěk se rozrostla o další kousek. V našich řadách je několik mládežnických reprezentantek, mini se opět plní hráčkami a v klubu je dobrá nálada. Tým trenérů šlape...co by si prezident mohl přát víc :-)....prázdniny a zasloužený odpočinek, na který se těším.

Mějte krásné a pohodové prázdniny a na všechny se těším zase v srpenci.

Sdílet