turnaj U11 Pardubice

0. turnaj U11 Pardubice
08.09.2023, 00:00:00

Výsledné skóre:

Informace o zápasu:
Soutěž: nejmladší minižákyně U11 / Oblasti / ročník 2023/24 / Přebor / Základní fáze
Datum: 08.09.2023, 00:00:00
Místo:
Rozhodčí:

Nominace:

 

Ubytování:

hotel se snídaní

tedy pouze osobní věci na spaní

Strava:

zajištěna v restauraci od páteční večeře, do nedělního oběda

Doprava:

pojedeme auty, odjezd parkoviště Zličín (jako na sousko) ve 12,30hod - rozdělíme děti do aut a jedeme

V Pardubkách potřebujeme být ve 14,30hod

zpět předpokládám, že rodiče přijedou fandit a odvezou nás domů, opět někoho mohu vzít

Cena: 2.300,-Kč

S sebou:

klasika:

věci na hraní (boty, HB ponožky 3x, dresy - kdo nemá, dostane v týdnu před odjezdem), tričko ze soustředění - to budete nosit celý rok nad dres na zápasy, jinak se používat nebude, zelená HB mikča (postupně doplnit vybavení), nebo šedá, černé legíny a dále sportovní oblečení na civil

domluvte se a vemte 3 nejlepší míče

kopii kartičky pojišťovny do peněžky, tam nějaké drobné

nebrat mobil

 

Rozlosování:

jsme ve skupině s Hradcem Králové a kluky Pardubic

v pátek hrajeme od 15,40hod  s Hradcem a 18,20hod s Pardubicemi

dále podle umístění

páteční zápasy hrajeme v tělocvičně ZŠ Studánka, Luční ul. Sobota a neděle se uvidí

v neděli se hraje už jen 1 zápas, buď od 9,00hod, nebo od 10,50hod; po zápase vyhlášení a odjezd

vše budeme upřesňovat na skupině - hrací čas a místo

jinak info můžete sledovat na:

http://ssbpardubice.cz/labsky-pohar-2023 

 

Probíhá aktualizace webu, nejdou ještě nominace.

 

NOMINACE:

Horálková, Lukáčová, Shelest, Schulzová, Špejzlová, Vrabcová, Pašková, Malečková, Houšková, Davidová, Gololobová, Lepíčková, Čermáková, Drozdová, Maříková, náhradník Dubiuk - kdyby jely všechny, zkusím sehnat ještě 1 postel, aby mohla jet i POli

 

poplatek 2.300,-Kč prosím pošlete na č.účtu HB (kontakty) s textem - jméno hráčky, turnaj Pardubice

Body Pardubice:

Body HB Basket:

Sestava se před odjezdem stále měnila. Tým je složený z hráček, které již loni hrály s 2012 a z 2014, z nichž je řada nováčků. Cílem turnaje je zapojit další hráčky a získávat zkušenosti. V našich barvách poprvé nastoupila E.Drozdová, V.Lepíčková a P.Dubiuk. Bohužel nejely některé oprory a některé nové hráčky, které je třeba zapojit. Tým je početný, což je super, ale nějak se musíme prostřídat na akcích.

V prvním zápase jsme nastoupili proti baště basketbalu Hradci Králové. Poslední ročníky se jim ale moc nepovedly a tak jsme hned v úvodním zápase sezóny "sahali po kilu" - vyhráli jsme 98:4. HOlky dobře bránily a především skvěe hrály dopředu - vybíhání do rychlých protiútoků bylo skvělé. Všechny dostaly dostatečné herní minuty a všechny hrály dobře.

V druhém zápase základní skupiny jsme narazili na místní kluky a dalo se tušit, že nás čeká větší práce. Jenže holky i dále bojovaly, rvaly se o každý míč, znovu chodily rychle dopředu, jen je trápisla střelba...ani se není čemu divit, celé soustředění trénujeme na vyskoké koše a na střelbu se budeme soustředit až nyní v září. Kluky porážíme 77:13 a jako vítěz skupiny se v sobotu potkáme s druhým celkem skupiny B, čímž bylo Brno. 

V ranním zápase opět předvádíme to, co bych od hráček ráda viděla - bojovnost, důraznou obranu, rychle dopředu a kombinaci v postupném útoku. Brno porážíme o 20b a odpolední semifinále je proti Tygřicím.

Zde opět přichází klasická přemotivovanost soupeře, který nelenil a k 12ti slečnám dal 2 kluky...kteří tedy neslezli ze hřiště. Tentokráte jsme se ale vstupního hlasitého rituálu soupeře opravdu lekli a zcela odevzdali první čtvrtinu. I když druhá pětka složená převážně z 2014 score dotáhla, na zlom nám nezbyla síla. Byly jsme pomalé, nedůrazné, problémy s driblinkem a ke konci to celé završila strašná střelba.

V boji o 3.místo nás čekali kluci z Benešova. Bohužel ani v tomto utkání se nám nepovedla první část hry, kdy jsme byly opět pomalé, nováčci jasně nestíhali rychlejšího soupeře (ale to je nováčkovská daň, kterou musí každý zaplatit), na můj vkus se dalo více bojovat a moc se nám nechtělo jít do koše. Do hry nás opět vrátila  druhá pětka, ale definitivně jsme si cestu k medailím zavřeli chybami na konci třetí čtvrtiny, kdy jsme dali soupeři 8bodů z vlastních chyb.

Turnaj přinesl vše potřebné - soužití party, přijeli fandit rodiče, zkusili jsme si lehké soupeře a tedy dost prostoru dostali nováčci, ale i těžké soupeře, kde se ukázalo, jak na tom je naše základní osa a na čem všem musíme zapracovat.

Mě osobně překvapila řada hráček a jsme spokojená.